۳۵ طرح "سازوکاری" صنعت آب و برق با حضور وزیر نیرو در قالب چهل و سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران رونمایی شد.
"رضا اردکانیان" وزیر نیرو، صبح امروز یکشنبه از ۳۵ طرح سازوکاری صنعت آب و برق از طریق ویدئوکنفرانس رونمایی کرد. از این ۳۵ طرح سازوکاری رونمایی شده، سه طرح مربوط به سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی (ساتبا)، سه طرح مربوط به شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، هفت طرح مربوط به شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، سه طرح مربوط به شرکت مدیریت شبکه برق ایران، ۶ طرح مربوط به شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران و ۶ طرح مربوط به شرکت مادرتخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور بوده و در حوزه ستادی وزارت نیرو نیز ۷ طرح سازوکاری رونمایی شد.
این گزارش میافزاید، طرحهای رونمایی شده در سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی (ساتبا) شامل "انسجامبخشی روند توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در بخش غیردولتی"، "راهاندازی سامانه ملی مدیریت یکپارچه فرایند خرید تضمینی برق تجدیدپذیر از مشترکان خانگی برق (مهرسان)" و "راهاندازی سامانه ملی مدیریت هوشمند احداث و بهرهبرداری نیروگاههای تجدیدپذیر (مهان)" است.
همچنین طرحهای سازوکاری شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی شامل:
"استفاده از ظرفیت بازار سرمایه جهت تأمین مالی"، "فروش اموال آزاد نیروگاهها و مدیریت داراییهای راکد" و "افزایش راندمان نیروگاههای حرارتی" است.
این گزارش حاکی است، طرحهای سازوکاری "طراحی و اجرای طرح ملی برق امید"، "ارائه کلیه خدمات به مردم بهصورت غیرحضوری"، "ایجاد و توسعه سامانه هوشمندسازی در مراکز اتفاقات و فوریتهای برق (طرح هما)"، "ارتقای رضایتمندی مشترکان از طریق بهبود ولتاژ تحویلی (طرح چاوش)"، "راهاندازی سامانه نظارت مکانیزه در طرحهای توسعهای (طرح سنم)"، "تمرکززدایی و افزایش اختیارات شرکتهای استانی" و "تعویض کابلهای فرسوده شبکه توزیع با کابل خودنگهدار" نیز در شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر) رونمایی شد.
همچنین، طرحهای رونمایی شده در شرکت مدیریت شبکه برق ایران شامل "طراحی و ایجاد بازار میانروزی برق"، "راهاندازی مرکز پایش شبکه ICT صنعت برق" و "طراحی و بومیسازی سیستم سنجش انرژی (کنتور سطح شبکه)" است
در شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران اما ۶ طرح "تدوین برنامه سازگاری با کمآبی برای کلیه استانها"، "استقرار ساختار آب کشور بر مبنای مدیریت حوضههای آبریز"، "استفاده از فناوری در تسهیل امور آب کشور"، "بهرهبرداری از سامیر در سطح امورات"، "راهاندازی طرح گردشگری پیرامون منابع و تاسیسات آبی" و تأسیس مرکز مطالعات آبهای مرزی و منابع آب مشترک" رونمایی شد.
بر این اساس، ۶ طرح "تنوعبخشی به تأمین منابع مالی"، "ارتقای سطح خدمات به مشترکان"، "شفافیت فرآیندها و توسعه دولت الکترونیک"، "اجرای نظام مدیریت داراییها"، "یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی" و "طرح ملی آب امید" نیز در شرکت مادرتخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور رونمایی شد.
همچنین از ۷ طرح سازوکاری در حوزه ستادی وزارت نیرو، شامل سه طرح "تقویت و توسعه بورس انرژی"، "ارتقای حقوق مشترکان آب و برق" و "بهبود رویکرد تضمین خرید بهصورت رقابتی با برگزاری مناقصه" در معاونت برنامهریزی و سه طرح "تهیه و ابلاغ دستورالعمل تعارض منافع"، "توسعه شایستگیها و افزایش فرصتهای مدیریتی بانوان" و "تهیه سند شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات" در بخش معاونت منابع انسانی و یک طرح "سامانه تسهیل ارتباط نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وزارت نیرو" در امور مجلس رونمایی شد.
این گزارش میافزاید، در چهل و سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران "طرح گردشگری پیرامون منابع و تأسیسات آبی سد صلاحالدین کلاً" در استان مازندران با ارائه گزارش "قاسم تقیزاده خامسی" مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران و با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر نیرو آغاز بهکار کرد.